Bericht uit Gaza

01

Het bereik voor het net floept vandaag aan en uit. Al flink wat berichten en e-mail in de donkere krochten van het heelal verdwenen. Nu lijkt het even stabiel. Vandaar. Berichtje. Aan de serieuze stukken kom ik niet toe.

Gisteren heel goede bijeenkomst gehad met meer dan honderd jonge gehandicapten. Jan is nu naar huis, als hij zijn vliegtuig heeft gehaald, want Erez was vanochtend dicht. Ik heb vanochtend een workshop gedaan over hoe de mensen hier ons kunnen helpen met de berichtgeving over Gaza en hun werk – zodat wij hen weer kunnen helpen. Verder veel werkbezoeken om te kijken wie er bij kunnen dragen aan het project om jonge mensen met een handicap aan het werk te krijgen. Deny en ik hebben nog een lange lijst afspraken tot we woensdag terug gaan.

02

03

04

We hebben een kacheltje op de flat, de douche doet het weer, wat is dat toch heerlijk, een warme douche, ik ga met een kruik naar bed die ik van Trees heb gekregen want het is hier nog berekoud en vooral ontzettend nat. En af en toe doet het net het. We zijn net een paar alcoholvrije biertjes gaan halen in een van de twee prachtige nieuwe supermarkten.

De echte verhalen komen nog.

Plaats een reactie