NOODACTIE GAZA

Amsterdam, 23 november 2012
Betreft: DONATIEVERZOEK NOODACTIE GAZA

Beste vrienden,
Na zes verschrikkelijke dagen van onophoudelijke bombardementen kunnen de mensen in Gaza weer ademhalen. De 165 dodelijke slachtoffers, onder wie 42 kinderen, worden herdacht. De ruim 1222 gewonden, van wie 431 kinderen, worden verzorgd. De schade wordt opgenomen. 55 Huizen werden volledig verwoest, 550 zwaar beschadigd naast moskeeën, begraafplaatsen en een punt voor drinkwaterafgifte. In deze verwoesting moet Gaza verder.

Voor onze vrienden en collega’s bij het NCCR betekent dit – naast hun eigen verdriet en trauma’s – de zorg voor een flink deel van de 500 nieuwe gehandicapten. De komende vier maanden zal een extra team van verpleegkundigen, artsen, fysiotherapeuten en vooral psychologen worden opgetuigd om de noden te verlichten.Dat kost geld. Verder is er behoefte aan EHBO koffers, verbandmiddelen en voedselpakketten.

De mensen in Gaza hebben onze steun meer dan ooit nodig. Daarom doen we een urgent beroep op uw vrijgevigheid. Help ons bij de wederopbouw van zwaar beschadigde levens. Steun Operation Humanity Gaza met een bijdrage, hoe klein ook. Dat kan via Bankrekening 8207589, tnv Stichting Kifaia Amsterdam of via de doneerknop.

Wij en onze vrienden Gaza zijn u zeer dankbaar.
Met vriendelijke groet,
Joes Meens,
Voorzitter Stichting Kifaia

Plaats een reactie