Ze zijn er!

Heel gedoe, alle verhalen komen nog, want nu zijn de dagen vol met bijeenkomsten, in de Ekklesia, met onze donateurs, en vrienden. Op de zondagochtend arriveerden ze doodmoe op Schiphol, na drie dagen onderweg, wachten, weer onderweg, niet weten of het zou lukken en bijna niet slapen, maar ze zijn er: Khaled en Fatma en Neveen van het NCCR.

121106 2

Zondagochtend, Schiphol.

121106 3

Zondagmiddag konden we de symbolische cheque overhandigen voor de gehandicapten in Gaza: 16.490,82 euro. Met heel veel dank aan iedereen die daaraan bijgedragen heeft!

De twee dames logeren bij mij, de poezen zijn een beetje zenuwachtig, de Palestijnen ook, maar we hebben heerlijk veel tijd om overal over te kwekken bij het ontbijt. We gaan naar de markt, en alle serieuze verhalen komen nog.

Plaats een reactie