PMRS-hulpverleners verzorgen gewonde demonstranten

De PMRS heeft het er druk mee. Bij de Haider Abdel Shafi kliniek in Jabalya kwamen sinds afgelopen week gewonde demonstranten binnen. Voor verschillende slachtoffers werden rolstoelen en krukken geregeld.

Eerste hulpteams waren ook gisteren weer onder de demonstranten. Ze evacueerden 12 ernstig gewonden en verleenden eerste hulp in het veld aan tientallen anderen. Dit keer ook aan een van onze eigen mensen. De 22-jarige vrijwilliger Ahmed Abu-El Ola werd door een Israëlische sluipschutter in beide knieën geschoten. Bewust. Ahmed was duidelijk herkenbaar als hulpverlener. Schieten op vreedzame demonstranten én op de mensen die hun wonden verzorgen..!

Kun jij iets doen? Ja. Help de hulpverleners, doneer aan Stichting Kifaia. Via iDEAL op www.kifaia.nl of Iban NL 91 INGB 0008 2075 89.

Plaats een reactie