Achtjarige Siradj haalt ruim 1100 euro op voor Stichting Kifaia

Siradj uit Breda heeft met z’n allereerste inzamelingsactie 1152 euro opgehaald voor onze partner, de Palestinian Medical Relief Society. Gedurende ramadan konden mensen online een donatie overmaken.

“In Palestina zijn kinderen en hun mama’s en papa’s niet veilig”, vertelt de jonge activist. “Palestina wordt al jarenlang bezet, nog langer dan dat mijn opa en oma leven. In Gaza is heel vaak veel geweld. Dat doet mensen heel veel pijn en dan moeten ze naar de dokter om geholpen te worden. Soms zijn mensen ziek en hebben ze pijn aan hun lichaam. Soms zijn mensen ziek door de angst en het verdriet.”
Met een klein beetje hulp van zijn moeder startte Siradj een actie op het online platform Geef.nl. Hij koppelde zijn actie in een paar muisklikken aan Stichting Kifaia, waardoor de donaties direct bij ons binnenkwamen. Siradj is erg tevreden met het resultaat: “Dankjewel voor alle donaties, ik hoop dat mensen in Palestina er heel blij mee zullen zijn.” Ook een inzameling starten? Kijk op Geef.nl hoe dat kan.